business

VI STÅR FORAN DEN STØRSTE REVOLUSJONEN I DEN GLOBALE KRYPTO-VALUTA BRANSJEN SIDEN BITCOIN FØRST BLE KJENT I 2009!

10 0

HELT NY BLOCKCHAIN TEKNOLOGI OG EN NY KRYPTO-VALUTA VIL FORBEDRE OG FORANDRE PÅ DET MESTE!

Vil vi nå bli vitne til en ny krypto-valuta, basert på revolusjonerende ny blockchain teknologi, som vil 20 - 30 doble seg i verdi de neste 6 - 12 månedene?

La det først være sagt:  Vi har fortsatt stor tro på det som i dag er verdens ledende krypto-valuta, BITCOIN.  En valuta som når dette skrives har en «marketcap» (market capitalization) på utrolige ca. 200 milliarder US dollar!  Og, - ca. en fjerdedel av dette, ca. 50 milliarder US dollar ble «tradet» de siste 24 timene!

Disse tallene refererer seg utelukkende til bitcoin. I tillegg finnes det i dag ca. 4.000 andre digitale krypto valutaer på markedet som samlet har en total «marketcap» på ca. US$140 milliarder!  Med andre ord - det digitale krypto valuta markedet har blitt MEGET stort med mange av verdens aller største selskaper, - finans institusjoner og banker involvert.  Det er en bransje og et marked som for lengst har blitt «voksent» og som nå alle mennesker bør begynne å forholde seg til og sette seg inn i.

Men, - det er også et på en måte fremdeles et slags «wild west» marked der det er lett å bli lurt, - det er lett å tape penger hvis du ikke vet hva du gjør.  Det bør også sies at når du over leste at det finnes over 4.000 digitale krypto valutaer på markedet i dag, - så er det kun et fåtall av disse som virkelig vil lykkes i markedet. Før vi derfor går inn i innholdet bak den nevnte kommende REVOLUSJONEN over, - ta først imot litt «utdannelse»:

Hver gang du blir tilbudt en mulighet som har med en ny krypto-valuta å gjøre så er det alltid tre (3) spørsmål du MÅ stille:

1:

Hva er bruker-hensikten med denne nye krypto-valutaen?

Det er ikke nok at du i teorien kan bruke valutaen som betalingsmiddel ved kjøp og salg.  Du bør også vite hva som ligger bak i form av en solid plan for å gjøre denne valutaen til et akseptert betalingsmiddel!

2:

Hvem står bak denne valutaen?

Og hva har de som står bak å tilby i form av soliditet, seriøsitet og ikke minst tekno-logiske ressurser for å kunne lykkes med dette?

3:

Nå også meget viktig, - hvor mange transaksjoner pr. sekund?

Dette har selvfølgelig etter hvert vist seg å bli MEGET viktig for at gate baserte bedrifter som butikker, restauranter osv. vil være villig til å akseptere valutaen som et vanlig betalingsmiddel.

Hvis vi tenker oss at f.eks. Dressmann vil akseptere krypto-valuta i fremtiden, og hvis du kjøper en dress til 3.000 kroner der, - så ønsker selvfølgelig Dressmann å vite at pengene står på deres konto før du forlater butikken med dressen!

Se på bildet til venstre her.  Bitcoin´s blockchain teknologi kan kun gjennomføre sju (7) transaksjoner i sekundet.  Ethereum kun 20 transaksjoner osv.  Men, teknologien bak betalingskort som VISA og MasterCard gjør det mulig å gjennom-føre opp til 24.000 transaksjoner i sekundet!  Med andre ord, -. det gjør det vanskelig for bitcoin og de fleste andre krypto -valutaer å bli akseptert som betalingsmiddel hos gate-baserte virksomheter som butikker, - restauranter osv. Både kunder og selger opplever for ofte at betalingen kunden gjør for varen som blir levert blir plassert i en kø fordi «taket» på 7 transaksjoner i sekundet for lengst var overskredet.  Dette fører til en situasjon der det kan ta både 15 og 30 minutter, - og noen ganger timer før betalingen er endelig bekreftet på blockchain.  Hvilket ikke er akseptabelt for bedrifter som Dressmann f.eks.

(Online er det imidlertid en helt annen situasjon da leverandøren uansett ikke sender varen før pengene er mottatt.)

Så, - bl.a. på grunn av dette så kan vi ikke forvente at krypto-valutaer som bitcoin og andre blir akseptert som betalingsmiddel i vanlig handel på «gatenivå» der de aller fleste av oss bruker våre penger.  Det vil si, inntil nå!

Svarene på de tre (3) spørsmålene:

For få dager siden ble en helt ny krypto-valuta, - basert på en REVOLU-SJONERENDE ny blockchain teknologi gjort kjent for verden.  Og når det gjelder det siste spørsmålet,-

«Hvor mange transaksjoner pr. sekund er det mulig å gjennomføre med denne nye krypto valutaen?»

så er det sensasjonelle svaret:

Fantastiske 68.000 transaksjoner i sekundet!

Når vi så også tar med i betraktning at den blockchain teknologien som ble utviklet for

denne valutaen også er sikrere, - er enda mer umulig å hacke, - og gir brukeren større beskyttelse enn hva noen annen blockchain gjør, - så representerer dette en unik situasjon og en mulighet som er fullstendig uovertruffen i krypto-valutaens historie!

Det første spørsmålet som alle bør stille var:

«Hva er bruker-hensikten med denne nye krypto-valutaen?»

Den første delen av svaret blir selvfølgelig «overalt der det er nødvendig å betale for varer og tjenester!»  Men, ser vi nærmere på dette finner vi også raskt ut at det ser ut til at de som står bak denne nye krypto-valutaen har lykkes med nok et «geni-strek»!  De har selvfølgelig som mål at denne valutaen skal kunne brukes overalt, - men de var smarte nok til å formulere en strategi som skal gjøre den nye valutaen til det mest foretrukne betalingsmiddelet i en av verdens aller største bransjer:  En bransje som vil passere over 200 milliarder US dollar i omsetning i 2020 og passere 300 milliarder innen 3 år!

Den GIGANTISKE online evne og kunnskaps-baserte spill-bransjen!

Før vi skrev denne artikkelen var ikke vi klar over at det det er registrert over 2.5 milliarder spillere av slike spill i verden!  Vår «research» avslørte også at ca. 35% av disse bruker penger regelmessige for å spille!  Det betyr at det i dag finnes ca. 875 millioner personer i verden som regelmessig bruker penger for å spille!

Det er dette gigantiske markedet selskapet bak denne nye teknologien og dens nye digitale krypto-valuta først og fremst nå sikter seg inn mot med en historisk plan og nesten ubegrensede økonomiske og teknologiske ressurser til rådighet.  I en samtale vi hadde med representanter for topp-ledelsen i selskapet bak alt dette ble vi blant annet fortalt følgende:

«Når vi lykkes med et mål med å få kun ca. 3.000 av verdens spillere til å bruke vår teknologi og vår SGC krypto-valuta hver dag, så vil verdien på hver eneste SGC Coin komme opp i flere hundre dollar pr. stk!»

Alt dette bringer oss nå derfor til det neste spørsmålet:

«Hvem er det som står bak denne valutaen og disse planene?»

Selskapets navn er Suponic Global, et datterselskap i Suponic-gruppen som består av ca. 300 selskaper over hele verden med dette selskapet i sentrum av det hele:

http://suponic.com

Dette er et selskap som ble etablert i 2016 og som allerede har en årlig omsetning på flere milliarder US dollar!  Selskapet er involvert i produksjon av innovative produkter i en rekke forskjellige produktområder som disse:

  • Elektroniske forbrukerprodukter som datamaskiner, TV apparater, mobil-telefoner, nettbrett, VR (Virtual Reality) utstyr og mye annet.
  • Produkter innen helse og skjønnhet.
  • Produkter innen energi-bransjen.
  • Teknisk sykehus utstyr.
  • Digitale evne og kunnskapsbaserts spill.
  • Søppel og avfalls behandling.
  • Klær og sko.
  • En voksende spill-kafe franchise business.
  • Og, - de har nettopp etablert sitt eget flyselskap!

Selskapet Suponic Global er etablert for å ikke bare å bringe Suponic navnet til et globalt publikum, men også som ansvarlig for selskapets sterke engasjement i blockchain og krypto valuta bransjen!  Suponic lanserte sin egen unike blockchain teknologi under et stort event i Seoul i Sør-Korea i 2018.  (Se video på websiden http://suponic.com). Dette er en blockchain som er både sikrere og bedre enn andre på mange måter.  Og på denne blockchain teknologien ligger nå Suponic´s nye krypto-valuta, SGC Coin som altså takket være blockchain teknologien, takler hele 68.000 transaksjoner i sekundet!  Verdens desidert sikreste og raskeste digitale krypto-valuta er et faktum!

Suponic har også planlagt et online 6 - 7 timer langt underholdnings-event med over 100 internasjonalt kjente artister, musikere og andre som deltakere, et event som selvfølgelig får Suponic som eneste «sponsor». Dette blir i løpet av høsten streamet til ca. 20 millioner hjem over hele verden, - husstander der det er identifisert at det finnes minst en person som spiller online spill regelmessig.   Under hele dette eventet blir selvfølgelig SGC Coin promotert på mange forskjellige måter.

Og i tillegg til alt dette, - nå ble det mens dette ble skrevet nettopp annonsert at selskapet lanserer sitt eget flyselskap, SUPONIC AirWays!  Et selskap som får en flåte med fly som flyr til mange destinasjoner i verden bl.a. med et bilde av SGC Coin på haleroret!

På bakgrunn av alt dette ser det nå helt klart ut som at denne påstanden er korrekt og holder hva den lover:

«Ingen tidligere krypto-valuta i verden har blitt lansert med slik tyngde og seriøsitet bak seg, - eller med en slik nesten utrolig omfattende plan for global promotering!»

I tillegg, - det kommer heller ikke til å skade at et eget flyselskap, SUPONIC AirWays snart vil begynne å fly med bilde av SGC Coin på haleroret!

Vår konklusjon blir:  Hvis det er noen digital krypto valuta som akkurat nå fortjener din oppmerksomhet, så er det Suponic´s SGC Coin!  Muligheten for en gjentagelse av den fantastiske verdi-økingen vi har vært vitne til for bitcoin er praktisk talt selvsagt. Og i tillegg, en potensiell vekst langt raskere og sterkere enn dette er så absolutt også til stede!

 

0 Comments

Leave a Comment

Related News